Hippe babyspullen en originele kraamcadeaus bij Loukadesign

Geschreven door Karin Hiemstra

• 

Gepost op oktober 17 2014

Creëer een geheel eigen sfeer en stijl in de babykamer met de hippe items van Loukadesign. Van zachte knuffeldoekjes tot handige slabbers en van handgemaakte hoezen voor billendoekjes tot gepersonaliseerde speenkoorden. Deze webshop heeft een enorme keus uit de leukste items voor hippe moeders, kleurrijke babykamers en vrolijke baby’s!

Kraamcadeaus voor trotse ouders

Wat geef je iemand die net een baby heeft gekregen? Vaak puilt de kledingkast uit van de kleertjes in de kleinste maten waar een baby binnen de kortste keren niet meer in past. Een origineel alternatief is een Louka product uit het eigen assortiment van Louka Baby Design: unieke items die met liefde zijn ontworpen en gemaakt zijn in het eigen atelier van moderne kwaliteitsstoffen. Populair zijn bijvoorbeeld de bandana slab, de hoes voor het consultatiebureauboekje en de speendoekjes.Bijzonder leuke kraamcadeautjes die in ieder jong gezin uitstekend van pas komen!

Eindeloos variëren: speenkoord met naam

Zelf bepalen hoe het speenkoord van jouw kindje eruit komt te zien? Bij Loukadesign kan het! Kies de gewenste stof, een mooi lettertype en een clip of lus voor aan het koord, vul de naam van het kindje in en bekijk het persoonlijke ontwerp voordat je de bestelling definitief maakt. Je kunt kiezen uit honderden combinaties.

Extra leuk: combineer het unieke Louka speenkoord met een bijpassend speelgoedkoord

Ideaal voor op de crèche, in de kinderwagen of op reis! En als je het speenkoord gelijktijdig bestelt met het speelgoedkoord, worden ze van dezelfde stof gemaakt. Zo passen ze perfect bij elkaar.

Handige hoezen voor billendoekjes

Wie net een baby heeft gekregen, gaat niet de deur uit zonder billendoekjes. Bewaar ze en neem ze mee in een leuke en praktische hoes van Louka. De billendoekjes gaan met verpakking en al in deze moderne hoes. De sluiting van de verpakking kan worden verwijderd, want de speciale behandeling van de hartvormige klep van de hoes voorkomt dat de doekjes uitdrogen.
De voering geeft de hoes een luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een blauwe hoes met witte sterren, een bruin exemplaar met witte stippen of een roze hoes met schattige uiltjes.

Over Loukadesign

Loukadesign werd in 2008 opgericht door Karin Hiemstra. Haar ervaringen tijdens de kraamtijd van haar inmiddels 18-jarige dochter Kim Louka vormde de inspiratie voor de webshop. Naast het handgemaakte assortiment van het eigen merk heeft Loukadesign ook producten van onder andere de merken Happy Horse, Funkybox, Wallaboo, Silly Billyz en Baby Jeans in het assortiment.

Reacties

0 Reacties

Laat een reactie achter