Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Louka baby

Over Loukadesign

Maak jouw baby cadeau uniek. Loukadesign maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen stijl en sfeer te creëren voor de verzorging van je baby, in de babykamer en in je luiertas met unieke, bij elkaar passende, handgemaakte babyartikelen van Louka en speciaal voor u geselecteerde artikelen van merken als: Silly Billyz, Wallaboo en Happy Horse.
Alles van Louka wordt door ons ontworpen en met zorg voor u gemaakt van de beste materialen.
Origineel idee voor een persoonlijk kraamcadeau. 

Wat onze klanten vinden

Wauw! Ik kon nergens vinden wat ik zocht en na heel lang googlen kwam ik bij Louka uit. Ze konden precies maken wat ik zocht en het was een dag later al in huis! Helemaal top en een aanrader voor iedereen!
Geplaatst door Anne 21-01-2015 | 13.53 
Super bedankt voor het mooie speenkoord en de snelle levering!
Hoeven we niet meer overal en nergens der speentje van de grond te rapen op de meest ongemakke momenten.
Geplaatst door Nicole kuijpers 13-11-2014 | 14.59 
Topp! snel geleverd, top kwaliteit. Leuk idee voor een kraamkado! gelijk nog een speenkoord besteld!
Geplaatst door Roos Verbakel 26-11-2014 | 09.35 
Een héél tevreden klant... SUPER mooie speenkoord!
Ben er echt ongelofelijk blij mee :+
I LOVE IT
Jullie pagina staat opgeslagen tussen mijn favorieten :)
Zeker en vast tot nog eens!!
Geplaatst door Ine 29-05-2015 | 13.17 
Nieuw ...
Wim
 
 
 

Annuleringen & retourneren

Annuleringen & retourneren

Annuleringen & retourneren

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangst krijgt u dan uw aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om.
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de dag van bezorging. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit.  U dient uw retournering  per e-mail aan Loukadesign door te geven via info@loukadesign.nl
De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

- de artikelen dienen gekocht te zijn bij Loukadesign;
- de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
- de artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd;
- de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

Loukadesign vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Loukadesign in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument Loukadesign de herroeping meldt. Tenzij Loukadesign aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Loukadesign gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitsluiting herroepingsrecht
Loukadesign heeft de volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en heeft dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst vermeld.

.trustbadge-footer_db8d3657bdbe440c985ae127463eaad4{ text-align: left !important; }